DE ECHTE KROKANTE KIP VOOR AL JE RECEPTEN

100% natuurlijk

zonder conservatieve producten

zonder smaakversterker

Zonder kleurstof

laag in zoutgehalte

De Croustibelge de ambachtelijke kip

Onze krokante kip is gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. We werken met lokale producten en bereiden onze croustibelge op artisanale wijze met respect voor een optimale bereidingswijze doorheen de productieketen.

100% KIPPENHAASJES

Bij Chick’n Cook werken we uitsluitend met 100% kip haasjes. Verkregen door het stuk onder de filet af te slachten, is het haasje het dunste deel van de kip, de essentie van de malsheid van dit gevogelte. We kunnen stellen dat het het filet van het filet is en dat we alleen volledig met onze lokale producenten werken. Vertrouwde partners, om u altijd ongelooflijke zachtheid, smakelijke smaak en superieure kwaliteit te garanderen.

icon retro panko

GEPANEERDE PANKO LAGE ZOUTGEHALTE

Voor inbedding viel onze keuze op de Panko: van Japanse origine en ultra knapperig, veel luchtiger dan een klassiek paneermeel. Hoewel het niet inheems is in onze regio’s, is degene die we gebruiken Europees, zonder bewaarmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of additieven. Ons recept onderscheidt zich dan ook door een krokant paneermeel op basis van dit hoofdingrediënt, dat onze kipnuggets een ongeëvenaarde crunch geeft en bovendien gezonder is dankzij het lage zoutgehalte.

icon retro couteau

ARTISANAAL SNIJDEN & VERANTWOORD PROCES

Het is uit de fusie van ouderwetse knowhow, zoals onze grootmoeders, en een moderne bereidingswijze dat onze ambachtelijke goudklomp is geboren. Het onderscheidt zich door de finesse van de weinige ingrediënten, maar geselecteerd met speciale aandacht. En het is dat snuifje liefde dat onze knapperige kip de perfecte afdronk geeft. Daarnaast vertrouwen we op een verantwoorde aanpak, van bereiding tot verpakking, daar zijn we trots op!

icone œufs pasteurisés

GEPASTEURISEERDE EIEREN VAN AUBEL

Onze gepasteuriseerde eieren, geproduceerd op enkele kilometers van ons in de gemeente Aubel, zijn gegarandeerd zonder bewaarmiddelen, wat bijdraagt aan de kwaliteit van ons product. Wij geloven dat kwaliteit tot in het kleinste detail wordt geproefd en daarom hebben we ook deze partner met de grootste zorg geselecteerd. De samenwerking met dit lokale bedrijf is een plezier sinds de lancering van ons project en we willen graag weten dat we bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van onze regio.

Waarschijnlijk de beste en meest verantwoorde krokante kip ter wereld!

KNAPPERIG, GEZOND ... MMMMM GODDELIJK!

De echte krokante Belgische kip, Voor al uw Restaurant, Brasserie, Traiteur & Broodjeszaak gerechten

Onze krokante kip is aan te passen aan al uw culinaire ideeën: als burger, als broodje, als salade of gewoon als tussendoortje. Zet in op een Belgisch, lokaal en verantwoord product.

5/5
5/5
4.9/5

Foodtruck & co: n ° 1 in België in zijn categorie

Met zijn praktische formaat is het DE rage in alle foodtrucks en frituurconcepten!

nugget de poulet artisanal pour foodtruck

De gezonde maaltijd waar kinderen van houden

Makkelijk te bereiden, het is een “woauuuw” effect voor kinderen en gegarandeerd succes bij kleine fijnproevers en hun ouders!

Kwaliteit voor uw slagerij & uw supermarkt

Onze artisanale nugget is een doorslaand succes bij alle slagersvaklieden met wie we samenwerken en in alle slagerijen van de supermarkten die we bedienen. En we zijn trots om te zien dat het een van de paradepaardjes is!

Na vers bereid te zijn in ons atelier in Herve, wordt onze artisanale Nugget onmiddellijk ingevroren, zodat al zijn voedings- en smaakkwaliteiten intact blijven tijdens de levering aan uw verkooppunt. Om een optimaal eindresultaat te garanderen, raden we u aan om het net zo goed te blijven verwennen door te kiezen voor één van de volgende bereidingswijzen, nadat je het eerst 6 uur in de koelkast hebt laten ontdooien:

  • 8 minuten in een traditionele oven voorverwarmd tot 180°C
  • 2 à 3 minuten op de grill of op de plancha voorverwarmd tot 180°C
  • 1 minuut 30 in een frituurpan op 180°C

ONTDEK ONZE WORKSHOP IN FOTO'S

Bij Chick ’n & Cook richten we ons zowel op versheid en kwaliteit als op een modern productieproces met behoud van een origineel recept van weleer voor een afgewerkt ambachtelijk product.

Belgium & Quality First !

Video afspelen over cover video chickncook

ONZE VERDELERS

Bij Chick’n & Cook richten we ons op uitmuntendheid en we weten dat ons product zich onderscheidt van anderen door zijn kwaliteit, versheid en smaak. Daarom zijn wij leverancier van kipcrunchies voor restaurants, brouwerijen, frituren, grootkeukens, broodjeszaken, traiteurs, supermarkten en slagerijen en toonaangevend in onze markt. Ontdek het

WILT U OOK MET ONS PRODUCT WERKEN?

CONTACTEER ONS

Heeft u een vraag? Schrijf ons

Rue des Filières 18, 4651 herve

+32 (0) 492 58 28 28

Scroll naar boven