chick' n & cook

INZET

We zijn een dynamisch bedrijf, op mensenmaat, met sterke engagementen. Chick’n & Cook besteedt bijzondere aandacht aan de herkomst van de ingrediënten en wij geloven in lokaal en duurzaam. Van grondstoffen tot verpakkingen, inclusief de verpakking van onze knapperige kip, wij zorgen voor een proces dat verantwoorde productie combineert met een concept van ethische en eerlijke bereiding.

De herkomst

We werken graag samen met lokale producenten om u een afgewerkt Belgisch product te garanderen.

Onze leveranciers zijn echte partners. De keuze voor ingrediënten van uitstekende kwaliteit en nabijheid waren de bepalende criteria.

Belgische kip, niet voorbehandeld met antibiotica, gepasteuriseerde verse eieren van Aubel, zonnebloemolie zonder hulpstoffen, kruiden en weinig zout.

Zo worden er geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers toegevoegd aan ons recept waarvoor we een subtiele kruidenmix gebruiken die de echte smaak van de kip versterkt.

De medewerkers

We hebben momenteel een fulltime equivalent. André zorgt voor de productie en houdt toezicht op de verpakking van onze ambachtelijke nuggets. Een toegewijde en gewetensvolle medewerker waarop we kunnen rekenen.

In onze aanpak vinden we het essentieel om de integratie van mensen met een handicap te ondersteunen.

We werken nauw samen met de beschutte werkplaats “Les Gaillettes”, een straat bij ons vandaan. Zo zorgen Laurence en Camille voor de verpakking en zijn we erg trots dat we ons team mogen komen versterken.

De sociale dimensie is een integraal onderdeel van ons bedrijf en we werken vooral graag volgens deze gedragslijn, die ons moderner, menselijker en vooruitstrevender lijkt.

De verpakking

De verpakking van onze heerlijke krokante kip van 2,4 kg is net als ons product mooi en kwalitatief.

Deze valt op bij de retailers met zijn kleuren, de Belgische identiteit en de foto’s van de recepten. Het is dit kleine extraatje dat het verschil maakt en waar wij speciale aandacht aan besteden.

Het is gemaakt in Wallonië, door een Belgisch bedrijf, en een paar kilometer van ons vandaan.

Ecologie en duurzaamheid nemen ook een centrale plaats in onze aanpak in, aangezien we verpakken in bakken met 2 zakken van 5 kg om verpakking voor gemeenschappen te beperken.

Bovendien komt onze elektriciteitsleverancier uit Luik.

quality & belgium first !

WILT U OOK MET ONS PRODUCT WERKEN?

Bij Chick’n & Cook richten we ons op uitmuntendheid en we weten dat ons product zich onderscheidt van anderen door zijn kwaliteit, versheid en smaak. Daarom zijn wij leverancier van kipcrunchies voor restaurants, brouwerijen, frituren, grootkeukens, broodjeszaken, traiteurs, supermarkten en slagerijen en toonaangevend in onze markt.

Ze vertrouwen ons

CONTACTEER ONS

Heeft u een vraag? Schrijf ons

Rue des Filières 18, 4651 herve

+32 (0) 492 58 28 28

Scroll naar boven